PÅMELDING VÅR 2024

Velkommen til turn på Treningshuset!

Vi tilbyr turn for barn, unge og voksne. Våre yngste fra 2 år begynner på foreldre og barn trening og våre eldste, fra 19 år, turner på Turn for Voksne.

Påmelding vår 2024

Påmelding for våren 2024 er i gang og vi tilbyr trening for barn ned i 2 års alder og opp til Turn for Voksne, 19 år +. Vi håper å se deg fra januar med oppstart i uke 3.

Påmelding er åpen for alle! Les mer om våre tilbud her

Vi oppfordrer og ønsker at alle som vil bli medlem hos oss leser praktisk informasjon og spesielt nøye «vilkår for påmelding og deltagelse».

 

VIKTIG!

Alle aktive turnere må betale medlemskontingent hvert år. Medlemskontingent gjelder fra 1. januar til 31. desember. Lovpålagt forsikring for medlemmet og avgifter til NGTF. Kontingenten gjelder for ett kalender år og betales som en engangssum sammen med treningsavgift. Se forklaring under.

Medlemskontingent:

Alle aktive turnere må betale medlemskontingent hvert år. Medlemskontingenten gjelder hele kalenderåret og må betales i sin helhet, uavhengig av når på året man melder seg inn i foreningen. Oslo Turnforening har typen medlemskap som gjelder alle; enkeltmedlmskap. Medlemskap koster 475,-. Kontingenten inkluderer en ulykkesforsikring samt en avgift til Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

Treningsavgift

Treningsavgiften er betaling for selve treningen. Størrelsen på avgiften er avhengig av alder og varighet/ hyppighet på treningen. Treningsavgiften går til å dekke våre kostnader til trenere, husleie, utstyr og administrasjon.

Dersom du har spørsmål, ikke nøl med å spørre, og send en e-post til Turnkoordinator, malinkaurin.husevag@osloturn.no.

Påmelding gjøres via våre nettsider og oversikt over alle partier med påmelding finner du her.

Se timeplan for vår 2024 her

 

TurnAkademiet vår 2024

TurnAkademiet er et tilbud til gutter og jenter i 2-5 klasse. Vi turner fra 15:00-16:30 på tirsdager med oppstart i uke 3. Les mer om TurnAkademiet her.

Oversikt våre turntilbud, arrangement og praktisk informasjon finner du her.

Påmelding TurnAkademiet