Ditt Treningsenter midt i Oslo Sentrum

 

Treningshuset ligger midt i Oslo sentrum og er kjent for å ha en hyggelig og avslappet atmosfære på senteret. Vi motiverer våre medlemmer gjennom å bidra med inspirasjon og positive utfordringer både for store og små gjennom flere ulike aktiviteter som styrketrening, gruppetrening, personlig trening, ned i vekt grupper, bedriftstrening, turn, vannaerobic, baby og barnesvømming.

Hos oss ønsker vi at alle skal føle mestring. Vi heier på god helse og treningsglede uten kroppsfokus, hos oss kan du komme akkurat som du er.

Vi har et stort utvalg av styrke- og kondisjonsapparater samt egen frivektsavdeling og vektrom. I alle våre medlemskap er gruppetimer inkludert. På timeplanen kan du velge mellom Zumba, Styrke, Pilates, Yoga, Spinning, TRX, Seniortimer mm. Når du blir medlem hos oss vil du få veiledning av en av våre dyktige Personlige Trenere. Om du ønsker kan du betale 90 kr ekstra i måneden for å få tilgang til vårt velværebasseng med en temperatur på ca. 32 grader. Gratis parkering hverdager fra kl. 16 og helg fra 06-18

Treningshuset er et treningssenter som eies og driftes av Oslo Turnforening, som medlem og kursdeltager på Treningshuset er du medlem i foreningen.

 

Les mer om våre medlemskap her

Våre ansatte

Ingrid Dahl

Senterleder

Martin Ormberg

Assisterende Senterleder

Malin Kaurin Husevåg

Turnkoordinator


Styret og organisering i Oslo Turnforening

Styret og organisering

Årbøker, protokoller og strategisk plan

Årbøker, protokoller og strategisk plan