Våre arrangement

Hvert år arrangeres ulike arrangement i regi av Oslo Turnforening. Her finner du informasjon om de ulike arrangementene. Informasjon om arrangementene vil bli oppdatert på denne nettsiden.

Åpen dag!

2-4 ganger i året inviterer vi til Åpen dag! Dette er din mulighet til å se hva turn på Treningshuset har å by på. Vi legger til rette for at barn og unge skal få et inntrykk av hvordan det er å turne hos oss. Gymsalen blir rigget til med turnutstyr, og trenere veileder og legger til rette for en morsom «prøvetime». Dagen blir delt inn i puljer, gitt klokkeslett for gitt aldersgruppe, slik at vi kan tilpasse aktiviteten og utstyret til de som kommer. Informasjon og invitasjon vil bli annonsert på våre nettsider og sosiale medier.

Turnskole i ferien

I uke 26 og i uke 33 arrangerer vi Turnskole på Treningshuset. Tilbudet gjelder for gutter og jenter født 2017 – 2012. I løpet av denne uken skal vi turne, danse, leke, lære nye ting og kose oss. Vi fyller gymsalen med turnutstyr og holder på fra kl. 09:00 – 15:00 mandag til fredag. Du trenger ikke å turne hos oss for å melde deg på. Alle utøvere må ha med seg matpakke og drikkeflaske hver dag, og vi ønsker at alle har på seg treningsklær.

Påmelding:

Det er åpen påmelding for alle som ønsker å være med. Lenke til påmelding vil bli gjort tilgjengelig i april.

Juleshow

Hvert år avslutter vi semesteret med et Juleshow. I 2022 hadde vi Juleshow sammen med avdeling Hasle, og i år, 2023, blir det Juleshow på Treningshuset. Slik fortsetter det med annethvert år sammen med Hasle og «alene» på Treningshuset. Juleshow arrangeres som oftest i uke 48 eller uke 49. Informasjon og påmelding blir sendt på e-post til medlemmer og annonsert på våre nettsider og sosiale medier.

Sommeravslutning

Etter endt semester og før vi tar sommerferie inviterer vi til sommeravslutning. Familie blir invitert til å komme  å se på trening og en liten oppvisning.