Våre arrangement

Hvert år arrangeres ulike arrangement i regi av Oslo Turnforening. Under finner du informasjon om de ulike arrangementene. Informasjon om arrangementene vil bli oppdatert på denne nettsiden.

Åpen dag!

2-4 ganger i året inviterer vi til Åpen dag! Dette er din mulighet til å se hva turn på Treningshuset har å by på. Vi legger til rette for at barn og unge skal få et inntrykk av hvordan det er å turne hos oss. Gymsalen blir rigget til med turnutstyr, og trenere veileder og legger til rette for en morsom «prøvetime». Dagen blir delt inn i puljer, gitt klokkeslett for gitt alder slik at vi kan tilpasse aktiviteten og utstyret til de som kommer. Informasjon og invitasjon vil bli sendt til alle medlemmer og annonsert på våre nettsider og sosiale medier.

Turnskole i vinterferien

 

I uke 8 arrangerer vi Turnskole på Treningshuset. Tilbudet gjelder for barn født 2016 – 2008. I løpet av denne uken skal vi turne, danse, leke, lære nye ting og kose oss. Vi fyller gymsalen med turnutstyr og holder på fra kl. 09:00 – kl. 15:00 hver dag. Du trenger ikke å turne hos oss for å melde deg på. Alle utøvere må ha med seg matpakke og drikkeflaske hver dag, og vi ønsker at alle har på seg treningsklær.

Juleshow

Hvert år avslutter vi semesteret med et Juleshow. I 2022 hadde vi Juleshow sammen med avdeling Hasle, og i år, 2023, blir det Juleshow på Treningshuset. Slik fortsetter det med annethvert år sammen med Hasle og «alene» på Treningshuset. Juleshow arrangeres som oftest i uke 48 eller uke 49. Informasjon og påmelding blir sendt på e-post til medlemmer og annonsert på våre nettsider og sosiale medier.

Sommeravslutning

Etter endt semester og før vi tar sommerferie inviterer vi til sommeravslutning. Familie blir invitert til å komme  å se på trening og en liten oppvisning. Vi avslutter med lek, sosialt, kaffe og kaker. Vi deler inn i puljer basert på alder og treningskonsept.