Våre gruppetimer innen styrketrening

Styrke (45 min)

Dette er styrketrening for hele kroppen. Tyngre vekter, få repetisjoner og effektive serier med øvelser vil gjøre deg sterkere både i store muskelgrupper og i kjernemuskulaturen. Styrke er perfekt for deg som ønsker å bli sterkere.

Styrke er ren styrketrening hvor effekten er en sterkere kropp, mer muskler og høyere forbrenning. Timen er på 45 minutter hvorav du alltid starter med en kort oppvarming bestående av dynamiske øvelser for å forberede kroppen. Deretter møter du en hoveddel med styrkeøvelser for store muskelgrupper og kjernemuskulatur.

Du trener på din egen plass i salen og utstyr som forekommer i denne timen, er tyngre manualer, vektstang og stepkasse.

Styrke passer for deg som ønsker å bli sterkere og er klar for en utfordring.

Mage, Rumpe, Lår (55 min)

Dette er en time som tar for seg styrke spesifikt på mage, rumpe og lår. Vi jobber med ulike øvelser for disse områdene. Styrkeøvelser for mage, rumpe og lår som løfter, strammer og former disse områdene. Øvelsene utføres med egen kroppsvekt, eller med ekstra ytre belastning som stang og skiver. Timen inkluderer oppvarming med dynamiske øvelser og uttøyning på slutten av timen.

Mage & Rygg (30 min)

Mage & Rygg inneholder sekvenser av funksjonelle styrkeøvelser for kjernemuskulaturen. Etter en 5-minutters oppvarming, leder instruktøren deg gjennom 25 minutter med effektiv styrketrening for mage og rygg. Timen har innslag av øvelser som også involverer andre muskelgrupper hvorav fokus alltid er kjernemuskulatur. Du trener på din egen plass i salen og bruker utstyr som manualer, vekstskiver og matte. Dersom du har behov for alternative øvelser, vil instruktøren kunne gi enkle tips og råd.

TRX

Slyngetrening er en morsom treningsform der du bruker din egen kroppsvekt som motstand. Du har dermed mulighet til å justere motstanden etter din egen fysiske tilstand.  I en gruppetime med TRX-/bånd trener du styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet i funksjonelle øvelser under kyndig instruksjon fra instruktør. Fokuset til instruktøren er å hjelpe deg å finne riktig belastning og riktig teknikk, samt å gi alternativer om det er øvelser du ikke får til.

Basis

Dette er sirkeltrening for hele kroppen med manualer, vektstang og egen kroppsvekt. Vi kjører stasjoner med ulike øvelser og jobber 45 sek på og 15 sek pause.

 

Book gruppetime