Turn for voksne f. 2003+

Nye kurs starter i uke 2

Påmeldingen finner du her

Turn for voksne har vokst seg stort og blitt kjempepopulært de siste årene. Voksenpartiene våre er for både nybegynnere og viderekommende. Vi ønsker alle velkommen! Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på.

Turn for voksne trener på tirsdag, onsdag eller torsdag. Se timeplan for oversikt over tid og dag.

Treningen
Treningen vil være rettet mot turngrenen troppsturn og som baserer seg på apparatene frittstående, airtrack og trampett. Turn for voksne partiene våre har ingen krav til tidligere turnerfaring. Øktene består av oppvarming på ca. 30 minutter etterfulgt av trening med og mot forskjellige turnelementer. I starten av semesteret ønsker vi å bli kjent med utøverne og kartlegge ferdighetene og ønskene deres. Når man mestrer grunnferdighetene som ruller, håndstående, hjul og hopp av forskjellige slag, jobbes det videre mot arabere, flikk-flakker, stifter og saltoer av forskjellige slag.  Hoveddelen av treningen vil foregå på trampett, matte og airtrack.

Semesteret starter i uke 2 og varer til og med uke 20. Det er ingen ordinær turnaktivitet i uke 8 eller uke 14.

Ved påmelding binder man seg til fast dag og tid med eget ansvar for å møte opp. Treningshuset vil ikke kompensere for tapt oppmøte.