Gruppetimer med personlig trener

Tid: mandager og onsdager 16.45-17.45 Instruktør Nina

Instruktøren trener selv CrossFit, og har blant annet Crosstraining timer her på senteret, så treningen i denne gruppen vil være mye inspirert fra denne verdenen.

PT gruppen egner seg best for deg som virkelig vil jobbe og slite litt, og ikke er redd for å ta deg helt ut. Treningen vil ha forholdsvis høy intensitet, men ut ifra dine egne forutsetninger og med en tilstrekkelig god teknikk.

Vi vil jobbe mye med sirkeltrening, med en god blanding av styrkeøvelser og høy puls. Vi benytter ytre belastning i form av manualer, vektskiver, kettlebells og baller i god kombinasjon med kondisjonsapparater.

Det vil bli mye svette smil og alltid godfølelsen da vi er i mål hver eneste trening!

Tid: mandager og onsdag 18.00-19.00 eller 19.00-20.00 Instruktør Ingrid Ellen
Instruktøren er sertifisert Strong First instruktør, noe som vil si at her vil en sterk kropp og tyngre vekter stå i fokus, samt det at du skal bli den beste versjonen av deg selv fysisk så vel som mentalt.

Denne PT gruppen passer for deg som er opptatt av å bygge eller opprettholde en sterk kropp som skal være godt rustet for livets utfordringer, men også for deg som vil ha fokus på tankesettet ditt og innstillingen din til deg selv.

Vi vil jobbe mye rundt og med baseøvelser for å bygge opp en god grunnstyrke, men også ha fokus på riktig aktivering av muskulaturen.

Tid: tirsdager og torsdager 17.00-18.00 Instruktør Hanna

Instruktøren trener crossfit og er veldig glad i funksjonell trening. Timene i denne gruppen vil være inspirert av dette, og by på ulike elementer fra styrketrening men også mer kondisjonspreget trening.

Denne gruppen passer for deg som vil opp i puls, og som vil kjenne på hvordan det er å bruke hele kroppen. Timene vil være tunge, men bygget opp på en måte som alle kan gjennomføre. Her vil vi jobbe med både styrke, kondisjon og viljestyrke.

Vi tar i bruk alt fra kettlebells, vektskiver, manualer, kondisjonsapparater og kroppsvekt i treningen. Det vil bli en god del svette og mange store smil etter endt trening, for dette skal være lystbetont og gøy!

Tid: tirsdager og torsdager 18.15-18.15 Instruktør Mathea

Instruktøren trener selv styrketrening, bevegelighetstrening og kondisjonstrening. Dette vil derfor prege mye av disse timene. 

Denne gruppen passer for deg som liker å bli sliten og kjenne musklene virkelig jobbe. Treningen vil være lagt opp litt forskjellig, men alltid slik at intensitet/belastning tilpasses etter dine behov og forutsetninger. 

Vi vil bruke ytre belastning som kettlebells, manualer og vektskiver, men vil også gjøre en del øvelser med kroppsvekt. Det vil bli svett, tungt og gøy hver trening!