Covid-19

Covid-19

Hold deg oppdatert 26.11.2020

Kjære medlemmer

26.11.2020

Byrådsleder Raymond Johansen orienterte torsdag ettermiddag om coronasituasjonen i Oslo. Oslo  kommune viderefører alle tiltakene fram til 14. desember. Det betyr at vi må holde stengt tom søndag 13.desember.

17.11.2020

Oslo kommune la mandag 16. november ned forbud mot idrettsaktivitet og andre fritidsaktiviteter for ungdom fra 13 år og eldre. Dette vil gjelde for alle f. 2007 og tidligere.

Forbudet innføres fra og med tirsdag 17. november og vil i første omgang vare i to uker. Vi vil holde dere oppdatert på om og når vi kan starte aktiviteten igjen.

06.11.2020

6.11 ble det lagt frem nye tiltak for Oslo. Vi må dessverre holde stengt fra tirsdag 10. november til tirsdag 1. desember 2020.  Nærmere info vil bli sendt ut til alle våre medlemmer mandag 9. november. NB dette gjelder ikke for våre kurs for barn og unge under 20 år som går på turn eller svømming, disse kursene vil gå som normalt!

05.11.2020

5.11 ble det lagt frem nye tiltak og anbefalinger, men disse medfører ikke endringer for deg som medlem og vi holder fremdeles åpent. På denne siden kan du til enhver tid holde deg oppdatert på hva vi gjør i forbindelse med smittevern og hvilke regler som gjelder på vårt senter. Siden vi åpnet 15. juni har ingen blitt smittet på Treningshuset. Vi jobber allerede under strenge restriksjoner og takket være gode rutiner og retningslinjer som følges av deg som medlem og av oss er det trygt å trene på Treningshuset.

15.06.2020

Vi har tatt alle nødvendige forholdsregler for å sikre at treningen skjer på en trygg måte. Vi vil benytte oss av Virke Trening sin bransjestandard for smittevern, som innebærer blant annet strengere rengjøring og ekstra rengjøring. Booking på gruppetimer og større avstand mellom apparater.

Ta vare på deg selv og andre ved at alle hjelper oss med å overholde smittevernreglene.

De tre viktigste pilarene for smittevern er som følger
1. 
Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme
2. God hånd- og hostehygiene, samt forsterket renhold
3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer

Vi ønsker derfor at du gjør følgende tiltak når du trener hos oss

Tren når du er frisk. Kjenner du deg litt usikker på om du er frisk, er det viktig at du holder deg hjemme med hensyn til dine treningskompiser.

Håndvask og hånddesinfeksjon. Det er veldig viktig å vaske hendene grundig med såpe og vann når du er hos oss, og at du benytter deg av hånddesinfeksjon ved ankomst.

Hold avstand. Følg 1-metersregelen og hold avstand til hverandre på senteret.

Rengjør utstyr. Rengjør utstyr før og etter bruk. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret.

Gruppetrening:

Alle må booke seg på time via min side dette gjør du med ditt medlemsnummer som du mottok i velkomstmailen og passord, ditt fødselsnummer DDMMÅÅ eller selvvalgt passord.

  1. Ta med håndkle på alle timene
  2. Ingen fysisk kontakt, det vil si ingen High Five eller klapp på skulderen
  3. Ingen deling av utstyr
  4. Alt utstyr skal rengjøres før og etter hver time

Annen informasjon
Hold deg alltid oppdatert på våre retningslinjer som vil henge synlig rundt på senteret.

Garderobene vil være åpen , vi anbefaler deg å dusje hjemme, samtidig 1 meters regel gjelder!

Badstuen vil være stengt

Bassenget vil ha begrensede åpningstider som du finner her!

Vi har stengt av noen av våre apparater, slik at dere trygt kan holde avstand fra hverandre når dere trener.

Husk alltid å ta med medlemskortet ditt da vi vil måtte benytte selvinnsjekk til enkelte tider selv om senteret er bemannet:

 

Vi gleder oss til å se deg:)