Gruppetimer

Gruppetimer

Info 16. juni

 

Etter pressekonferansen 15. juni har Oslo kommune lettet på følgende tiltak

  • Gruppetimer flyttes inn igjen.
  • Munnbind er ikke lengre påbudt inne på Treningssenter
  • 1 meters regel
  • Dusjene kan brukes igjen, men badstuen er fortsatt stengt

Kjære medlemmer

Dette har vi ventet på lenge vi åpner onsdag 26. mai

Vi åpner for egentrening i studio og trening med Personlig Trener. Gruppetrening inne må vi vente med litt lenger.

Mer info kommer på mail når det nærmer seg.

Vi gleder oss til å se dere:)

Tirsdag 9. mars

Det ble på dagens pressekonferanse i Oslo Kommune presentert nye, strengere tiltak som blant annet medfører at det blir forbud mot all innendørs fritidsaktivitet for alle. Treningshuset vil derfor være stengt fra og med onsdag 10. mars.

Tiltakene varer i første omgang frem til påske. Dessverre måtte det gå utover barn og unge denne gangen også. Vi holder dere oppdatert.

Søndag 28. februar kom Oslo Kommune med nye restriksjoner og anbefalinger som atter en gang påvirker treningstilbudet i Oslo Kommune. Vi åpner med en gang Oslo kommune tillater det. I mellomtiden følg oss på Instagram og Facebook for trening du kan gjøre hjemme i din egen stue.

18.02.21

Oslo hadde i går pressekonferanse om lettelser og nye forskrifter for kommunen. Vi hadde virkelig tro på at vi fikk åpne, men til vår store skuffelse får vi fremdeles ikke det. I mellomtiden følg oss på Instagram og Facebook for trening du kan gjøre hjemme i din egen stue.

Pressemelding fra Oslo kommune

Aktiviteter for barn og unge opp til 19 år er åpnet, men dette gjelder dessverre ikke baby og barnesvømming hvor foreldre må være med i bassenget. Se Oslo kommune sine sider:

https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/trening-idrettsanlegg-og-svommehaller/

01.01.2021

Fritidsaktiviteter og idrett åpnes for barn opp til og med ungdomsskolealder, både innendørs og utendørs.

Vi starter opp med våre turnkurs fra og med onsdag 3. februar.

Treningssenteret er stengt inntil videre vi åpner så snart restriksjonene fra Oslo Kommune blir opphevet. Følg oss på Instagram og Facebook der legger vi jevnlig ut treningsøkter du kan gjøre hjemme.

31.01.21

Treningshuset er dessverre stengt inntil videre, treningssenteret åpner så snart restriksjonene fra Oslo Kommune blir opphevet. Ny vurdering gjøres 4. februar i mellomtiden følg oss på Instagram og Facebook der legger vi jevnlig ut treningsøkter du kan gjøre hjemme.

Nasjonale koronatiltak for Osloregionen videreføres til og med 2. februar. Vi starter opp våre turnpartier så snart Oslo kommune tillater det.

Pressemelding 30.01

23.01.2021

Treningshuset er dessverre stengt inntil videre, treningssenteret åpner så snart restriksjonene fra Oslo Kommune blir opphevet. Ny vurdering gjøres 4. februar i mellomtiden følg oss på Instagram og Facebook der legger vi jevnlig ut treningsøkter du kan gjøre hjemme.

Regjeringen kom i dag med nye forbud knyttet til korona situasjonen i Oslo. Dette innebærer at all idrettsaktivitet er forbudt frem til 31. januar. Dette innebærer dessverre at vi må utsette oppstart av vårsemesteret for alle våre turnpartier. Planlagt oppstart må utsettes til myndighetene åpner for turnaktivitet. Vi oppdaterer fortløpende. Oppstart våre turnpartier er pr 23.januar utsatt til uke 5 (1. -5.februar).

Pressemelding

Oppdatert: 20.01.2021

Oslo Kommune holdt pressekonferanse 20. januar for de lokale retningslinjene. De fleste tiltak videreføres i Oslo frem til 4. februar. Det vil si at vi håper på å få åpne treningssenteret 4. februar.

Byrådet kom med lettelser for trening og fritidsaktiviteter for barn i barneskolealder. Byrådets beslutning innebærer at innendørs trening og fritidsaktiviteter for barn innendørs kan gjennomføres fra torsdag 21. januar klokken 12. For idretten betyr dette at man kan organisere idrett og åpne hallen for barn opp til og med 12 år. Våre turnaktiviteter for barn vil derfor starte fra mandag 25. januar.

Aktiviteter i basseng der foreldre må være med er også stengt tom 4. februar. Så snart vi vet når vi får åpne vil nye kurs legges ut for baby/barnesvømming og vannaerobic.

Kommunens pressemelding 20.01.2021

18.01 Regjeringen har i dag lagt frem nasjonale retningslinjer. Disse er positive med tanke på organisert idrett og vi håper derfor at vi kan starte opp vårsemesteret for barn og unge under 20 år som planlagt den 25. januar dette gjelder da våre partier på turn. Vi venter på Oslo kommune og lokale retningslinjer som legges innen torsdag denne uken. Vi vil holde våre medlemmer oppdatert!

07.01 Byrådet har vedtatt at den sosiale nedstengningen av Oslo forlenges frem til 21. januar. Senteret holder derfor stengt tom 21. januar

Det er også besluttet å forby innendørs fritidsaktiviteter og idrett for barn i barneskolealder og videreføre tiltakene som gjaldt for barn og voksne fra 13 år.

Vi utsetter derfor oppstart av vår turnpartier til mandag 25. januar.

04.01 Godt nytt år til alle våre medlemmer. I går gikk regjerningen ut med nye smittetiltak som vil vare tom 18.januar. Dette vil ikke berøre våre turn kurs da oppstart er satt til 18. januar.  Hvis det skulle vise seg at  stenging blir forlenget ytterligere vil vi forlenge turnkursene tilsvarende slik at antall uker med kurs blir den samme. Når det gjelder bassengkurs vil disse ha oppstart så snart det blir tillat. Senteret er stengt midlertidig til og med 7. januar, om dette vil bli forlenget vil vi få vite på pressekonferansen den 7. januar.

10.12 ble det bestemt at vi holder midlertidig stengt tom 7. januar. Dette gjelder alle avdelinger bortsett fra turn for barn opp til 13 år.  Vi håper smitten i Oslo går ned slik at vi kan åpne den 7. januar.

26.11.2020 Byrådsleder Raymond Johansen orienterte torsdag ettermiddag om coronasituasjonen i Oslo. Oslo  kommune viderefører alle tiltakene fram til 14. desember. Det betyr at vi må holde stengt tom søndag 13.desember. Dette gjelder Treningssenteret, all aktivitet i basseng og turn for 13 år og eldre. Vi vet ikke noe mer enn dere om åpning før det blir ny  orientering på pressekonferansen i forkant av 14.desember.

17.11.2020 Oslo kommune la mandag 16. november ned forbud mot idrettsaktivitet og andre fritidsaktiviteter for ungdom fra 13 år og eldre. Dette vil gjelde for alle f. 2007 og tidligere.

Forbudet innføres fra og med tirsdag 17. november og vil i første omgang vare i to uker. Vi vil holde dere oppdatert på om og når vi kan starte aktiviteten igjen.

 

6.11 ble det lagt frem nye tiltak for Oslo. Vi må dessverre holde stengt fra tirsdag 10. november til tirsdag 1. desember 2020.  Nærmere info vil bli sendt ut til alle våre medlemmer mandag 9. november. NB dette gjelder ikke for våre kurs for barn og unge under 20 år som går på turn eller svømming, disse kursene vil gå som normalt!

5.11 ble det lagt frem nye tiltak og anbefalinger, men disse medfører ikke endringer for deg som medlem og vi holder fremdeles åpent. På denne siden kan du til enhver tid holde deg oppdatert på hva vi gjør i forbindelse med smittevern og hvilke regler som gjelder på vårt senter. Siden vi åpnet 15. juni har ingen blitt smittet på Treningshuset. Vi jobber allerede under strenge restriksjoner og takket være gode rutiner og retningslinjer som følges av deg som medlem og av oss er det trygt å trene på Treningshuset.

15.06.2020

Vi har tatt alle nødvendige forholdsregler for å sikre at treningen skjer på en trygg måte. Vi vil benytte oss av Virke Trening sin bransjestandard for smittevern, som innebærer blant annet strengere rengjøring og ekstra rengjøring. Booking på gruppetimer og større avstand mellom apparater.

Ta vare på deg selv og andre ved at alle hjelper oss med å overholde smittevernreglene.

De tre viktigste pilarene for smittevern er som følger
1. 
Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme
2. God hånd- og hostehygiene, samt forsterket renhold
3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer

Vi ønsker derfor at du gjør følgende tiltak når du trener hos oss

Tren når du er frisk. Kjenner du deg litt usikker på om du er frisk, er det viktig at du holder deg hjemme med hensyn til dine treningskompiser.

Håndvask og hånddesinfeksjon. Det er veldig viktig å vaske hendene grundig med såpe og vann når du er hos oss, og at du benytter deg av hånddesinfeksjon ved ankomst.

Hold avstand. Følg 1-metersregelen og hold avstand til hverandre på senteret.

Rengjør utstyr. Rengjør utstyr før og etter bruk. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret.

Gruppetrening:

Alle må booke seg på time via min side dette gjør du med ditt medlemsnummer som du mottok i velkomstmailen og passord, ditt fødselsnummer DDMMÅÅ eller selvvalgt passord.

  1. Ta med håndkle på alle timene
  2. Ingen fysisk kontakt, det vil si ingen High Five eller klapp på skulderen
  3. Ingen deling av utstyr
  4. Alt utstyr skal rengjøres før og etter hver time

Annen informasjon
Hold deg alltid oppdatert på våre retningslinjer som vil henge synlig rundt på senteret.

Garderobene vil være åpen , vi anbefaler deg å dusje hjemme, samtidig 1 meters regel gjelder!

Badstuen vil være stengt

Bassenget vil ha begrensede åpningstider som du finner her!

Vi har stengt av noen av våre apparater, slik at dere trygt kan holde avstand fra hverandre når dere trener.

Husk alltid å ta med medlemskortet ditt da vi vil måtte benytte selvinnsjekk til enkelte tider selv om senteret er bemannet:

 

Vi gleder oss til å se deg:)