Turn / Basseng

Treningshuset søker instruktører til turn høsten 2017

Treningshuset søker fast ansatte instruktører for våre partier i alderen 2-14 år som går både i helgene og ukedagene. Kursene går fra uke 34/35 t.o.m. uke 48 (høstferie i uke 40).

Du trenger ikke å ha turn- og/eller trenerbakgrunn, selv om det er en fordel, men du må like å jobbe med barn, ha en pedagogisk tilnærming og et ønske om å lære. Vi tilbyr opplæring og trenerutdanning, både gjennom interne og eksterne kurs. Alle turnpartiene følger Norges Gymnastikk- og Turnforbunds (NGTF) retningslinjer for breddeturn; opplæringssystemer som medfølger gode instruktørhefter og lærebøker.

Vi kan tilby et spennende og kreativt miljø for deg som liker å jobbe med turn og barn. Som instruktør hos oss vil du være en del av en dyktig og inkluderende stab. Hos oss finner du ordnede arbeidsforhold og hyggelige kollegaer.

For å kunne jobbe som instruktør hos oss må du:

  • være interessert i aktivitet, deltakelse og trening
  • være motivert, engasjert og kunne ta ansvar
  • være pedagogisk og ha gode samarbeidsevner

Som instruktør hos oss kan vi tilby:

  • gode lønnsbetingelser
  • fri trening og bruk av alle fasiliteter på Treningshuset inkl. basseng og gruppetreningstimer ved kjøp av støttemedlemskap i Oslo Turnforening til 375,- i året. 20% rabatt på alle kurs.

 Søknad og CV sendes til Treningshuset per e-post til

IngaKristine.RuiDretvik@osloturn.no