TurnAkademiet

 

logo col turnakademiet

Semesterstart for TurnAkademiet er i uke 36, 31. aug – 5. sept. og varer tom uke 51

Påmeldingen åpner onsdag 29.07  kl. 1200 for eksisterende medlemmer og mandag 03.08 for nye deltakere.

På TurnAkademiet vil barn i 2.-6. klasse ha mulighet til å trene turn sammen med et kompetent og motivert trenerteam. TurnAkademiet er en variert læringsarena med fokus på turn og gymnastikk. Vårt mål er at alle barn skal føle trivsel, mestring og trygghet. På TurnAkademiet vil gymnastene møte nye og varierte utfordringer, samtidig som vi er opptatt av å ha det gøy underveis. Oslo Turnforening er utstyrt med airtrack, trampett, springbrett og annet utstyr.

Hvem kan begynne på TurnAkademiet?

TurnAkademiet er for alle jenter og gutter i 2.-6. klasse. Man trenger ikke å ha turnet tidligere for å begynne hos oss, det eneste vi ønsker er at de som begynner skal ha lyst til å turne. Vi har stort fokus på å tilrettelegge treningen tilpasset barnas behov og ferdigheter, slik at TurnAkademiet vil være et godt tilbud selv om man er nybegynner eller allerede har turnet en stund.

Grunnlaget legges i gymnastikk og turn, og TurnAkademiet kan derfor også være et bra supplement om man driver eller satser på annen idrett. I turn er det variasjon i øvelser og aktiviteter som gir bred bevegelseserfaring som igjen stimulerer motorisk utvikling. Ferdigheter i koordinasjon, balanse, hurtighet, rytme, styrke og bevegelighet gir et godt grunnlag.

Hvilke kurs tilbyr vi på TurnAkademiet:

Vi tilbyr 1 eller to dager i uken på TurnAkademiet.

  • TurnAkademiet 1 dag tirsdag 14.00-16.30
  • TurnAkademiet 1 dag torsdag 14.00-16.30
  • TurnAkademiet 2 dager tirsdag og torsdag 14.00-16.30

Vi holder åpent fra 14.00-16.30 og det er lagt opp til aktivitet i sal fra klokken 14.30-16.15

Det vil bli tilbud om henteavtaler ved forskjellige skoler. Hvilke skoler det gjelder vil bli avgjort når vi vet hvor det er størst etterspørsel etter det. Aktuelle skoler er Marienlyst, Majorstua, Uranienborg, Ila, Grünerløkka, Møllergata, Ullevål, Sagene og Bolteløkka.

Hvem jobber på TurnAkademiet:

Alle våre trenere innehar høy kompetanse med nødvendige trener- og sikringskurs, i tillegg til flere års erfaring som både trenere og gymnaster.