Midlertidig stengt!

Oppdater 27.03.2020

Kjære medlem

Situasjonen vi står oppe i er veldig vanskelig for oss alle. Fra torsdag 12. mars ble verden en annen, vi håper at du og dine kjære er friske og raske. Vi savner deg veldig på Treningshuset og håper at vi snart kan åpne dørene igjen!

Vi kan ikke legge skjul på at dagens situasjon gir bekymringer for de fleste av oss. Pr dags dato er situasjonen veldig uoversiktlig og vi er pålagt og holde stengt tom 13. april.

Treningshuset blir drevet av Oslo Turnforening og er derfor en non-profit organisasjon, vi trenger derfor all din støtte nå slik at vi kan drifte senteret igjen etter dette.

Betalingen for april som trekkes 20. mars var allerede laget og sendt til banken 9. mars, så vi hadde derfor ingen mulighet til å stoppe den.
Vi håper at alle har betalt denne fakturaen, da det vil gjøre det mye lettere for oss når vi starter opp igjen.
Dere vil få kompensasjon for denne måneden ved at vi fryser oppstartsmåneden. Det vil ikke gjøres flere trekk, før vi er klar til å åpne igjen.

Vi ønsker på forhånd å takke for forståelsen i en vanskelig tid. Hold deg frisk og ta vare på hverandreJ

 

12.03.2020

Etter Oslo kommunes pressekonferanse i går kl 16.00 oppfordres alle organisasjoner i Oslo til å bidra med å redusere smitterisiko av Coronaviruset.

Treningshuset velger derfor inntil videre å stenge senteret! Stengingen vil i første omgang vare fra kl. 1200 i dag tom 26. mars.

Mer info vil komme så snart vi har mer kontroll over situasjonen. Vi beklager på det sterkeste og håper på forståelse