Turn og basseng

Turn, baby og barnesvømming

 

Treningshuset eies og driftes av Oslo Turnforening og vi tilbyr derfor et bredt utvalg av turn med kompetente trenere

Turn, grunnlaget legges i gym og turn! Det er slagordet til Norges Gymnastikk og Turnforbund, og det er vi helt enige i. På våre turnstigepartier introduserer vi grunnleggende turnelementer gjennom styrke- og bevegelighetstrening, koordinasjonsøvelser, rytmeøvelser og apparattrening i de ulike turnapparatene vi har i vår turnhall. Vi jobber etter prinsippene i NGTFs treningskonsept Idrettens Grunnstige og vi ønsker å tilby den beste grunntrening uansett hvilken idrett man velger å fortsette med.

Vi har et flott basseng som holder minimum 32 grader

Babysvømming, lek og øvelser i vann for barn i alderen 2 – 24 mnd. Målet er å gjøre barnet trygg og selvstendig. Foreldre deltar aktivt i bassenget. Barnet kan starte allerede fra de er åtte uker og bør være 4 kg. Temperaturen i vannet er 32-34 grader.

Barnesvømming, lek og svømmeopplæring i basseng for barn i alderen 2-7. Barnet lærer å bli trygg og selvstendig i vann. En lærerik, morsom og sosial aktivitet.

Vannaerobic, trening i vann er gøy og enda lettere enn på land. Aktiviteten kan gjennom variasjon i øvelser og musikk tilpasses ulike behov for trening, slik som bevegelighetstrening, styrketrening for spesielle muskelgrupper eller utholdenhetstrening. Er spesielt egnet for de som ikke kan trene på andre måter. Her utfordrer vi både kondisjon og styrke. Selv den enkleste øvelse blir morsom og utfordrende i vann, samtidig som det er skånsomt.

  • Kursene passer for alle, og anbefales også for gravide, revmatikere, kvinner med bekkenløsning og overvektige.